sábado, 7 de enero de 2012

(relato breve) Perdre el control

Estaba molt enfadada amb ell, tot i així vaig aconseguir deixar de banda els meus sentiments, trucar-lo per quedar i tenir un gran somriure a la cara durant tota la cita. Aquesta facilitat per somriure quan estaba amb ell em va enfurir més. Un cop acabades les paraules nomès va quedar la nostra part preferida, la part física.

Feia poc que ens coneixiem, però ja haviem passat moltes hores junts. Per ser més exactes, quasi tota la estona l'haviem passat en sentit horitzontal.

Desprès de conduir uns pocs minuts fins a un hotel, vem entrar a una habitació petita i decorada amb mal gust, però prou neta per a que ens sentissim còmodes.

Em va mirar i va somriure, aquell somriure que em mataba, i em va picar l'ullet. En aquell mateix instant, el somriure que havia estat penjant a la meva cara tot el dia va desapareixer i el vaig emputxar sobre el llit.
El seu rostre va cambiar d'expressió, els seus ulls em deien alguna cosa diferent, no era por, si no desig.

La meva respiració es va fer més forta mentre el miraba de dalt a baix i li ordenava que es baixès els pantalons i els calçotets. La meva ordre es va complir a l'acte i lentament em vaig ajupir davant seu.

Ell va intentar acariciarme la cara, però vaig apartar les seves mans amb brusquetat. El vaig mirar fixament als ulls, que cada cop eren més grossos i em vaig treure la cueta que m'aguantava el cabell, deixant-lo anar sobre les meves espatlles.
Les meves mans van obrir-li les cames i vaig acostar la cara al seu membre, acariciant-me com si fos un gat.
Vaig aturar el meu desig de dir-li que em penetrès ràpid i el vaig acallar acariciant-me entre les cames mentre començava a llepar el seu pene.

Al meu cap van apareixer les imatges d'una escena porno que havia vist recentment per internet, i vaig intentar fer el mateix.
Amb petites mossegades amb els llavis xuclaba els seus testicles i llepava la base del mebre, molt lentament.
De tant en tant aixecaba la mirada i veia la seva deseperació per no sortir del ritme que jo marcaba.
La meva llengua va entrar en acció i vaig començar a jugar per tota la llargada i per la punta del pene, mentre les meves mans acompanyaven amb suaus moviments el recorregut de la llengua.

Quan vaig notar que em començava a accelerar vaig parar per estirar-lo sobre el llit i pujar a sobre d'ell. Un grunyit va sortir de la seva boca i les seves mans van començar a acariciarme, però el vaig tornar a aturar, jo marcaba els temps.
Vaig agafarli les mans fins inmobilitzar-les sobre el seu cap i em vaig fregar en el seu cos, mentre ens miravem als ulls intensament.

Vaig decidir que era el moment de treure'm la roba, i mentre em disposaba a desabotonar la brussa ell va aprofitar per girar-se i agafar-me sota el seu cos. Em va imitar i agafant-me els braços sobre el cap em va fer un petó que tenía més de mossegada.

Amb una mà va apartar les calces per poder penetrar-me lentament, controlant una respiració que es volia accelerar.
Un gemec va sortir de la meva boca i la satisfacció es va mostrar en els seus ulls. M'havia tornat a guanyar, tornaba a ser seva.

I mentre ell agafaba el control, em vaig deixar anar per disfrutar que cada batzegada que em transportaba a unes sensacions indescriptibles que pujaven des de el lloc exacte per on estabem units fins al cervell.
Desprès d'arribar al clímax es va estirar al meu costat, em va mirar fixament durant uns llargs instants i em va besar dolçament. Potser aquesta vegada jo havia sigut la guanyadora. Potser aquesta vegada haviem quedat units per sempre.

CNo hay comentarios:

Publicar un comentario